Bookmark and Share

 

 

Donate now – ge ett bidrag!

Vi behöver ert stöd mer än någonsin, bli medlemmar med hjälp av vår nya Direct Debit betalning!

£5 per månad för enskilt medlemskap och £10 per månad för familjemedlemskap.

Efter ett år som inneburit stora krav på snabba förändringar och omtänk för oss på Svenska kyrkan i London så lyckades vi ändå nå ut till de som behövde oss mest, men nu behöver även vi ert stöd.

Trots stängda dörrar lyckades vi ändå ge er möjligheten att dela gudtjänster med oss.  Våra diakoner nådde ut till er som behövde med samtal, stöd och möten online och i den mån vi kunde fortsatte alla våra dop, begravingar och bröllop.
Men vår inkomst har blivit mycket påverkad då våra största insamlingar varje år, vår populära Julmarknad och våra fina Lucia konserter, bara kunde ske i begränsad omfattning. Vårt populära café har varit stängt under en stor del av året som gått och våra härliga Mellofester och andra events har inte kunnat gå av stapeln.

Alla dessa aktiviteter gör det möjligt för oss att få vara här i London för och med er men utan dem kan vi inte fortsätta vårt arbete. Vi är helt beroende av frivilliga donationer då vi inte har direkt ekonomiskt stöd från Sverige för vår verksamhet.

Med det i åtanke ber vi er nu att stödja oss och en del av vår förändring är att vi nu erbjuder er att bli medlemmar via Direct Debit.

Så för kostnaden av en kaffe och ett par bullar per månad kan ni nu hjälpa oss att fortsätta vara en levande kyrka och kulturell möteplats. Kontakta Linnea finance@swedishchurch.com eller Sarah office@swedishchurch.com och låt oss veta vilken summa ni vill ge så skickar vi en länk till er.

Kom gärna in på en kaffe och kanelbulle i vårt café om ni har vägarna förbi.

Hjärtliga hälsningar från oss i Svenska kyrkan London!

Donation Information
£     *
Additional Information
   What is Gift Aid?

Copyright 2019 The Swedish Church in London